Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

100% NŐ – Csajos enteriőrök

Nemzetközi Nőnap, március 8. Jöjjenek a rideg tények, aztán úgyis kicsit el fogok kalandozni. Mindannyiunk szerencséjére. 🙂

1917 óta ünneplik hivatalosan a nőket (Magyarországon 1948 óta). Bár manapság virágos-bonbonos-kedveskedős ünnepnek hisszük, a kezdetekkor munkásmozgalmi eredetű, a nők egyenjogúságáért, és munkavállalásáért szóló demonstratív nap volt.

no1

Nő. Mindannyiunk számára mást jelent a fogalom, az én fejemben legalábbis úgy él, hogy minden nő másként éli meg a női mivoltát, mint ahogy a férfiak szemében és fejében más-és más tulajdonságokkal bír az ideális nő.  Néhány dolog – többek között – azonban biztos: mi vagyunk azok, akik valamilyen különleges és láthatatlan varázsfonallal összefogjuk a családot, akik lakásból otthont varázsolunk és adjuk az otthon melegét.

no4

Nőnek lenni jó, abban a korban élünk ahol –egy kis lavírozással- lehetünk egyszerre erősek és gyengék, önállóak és klasszikus szerepeket követők… vagányok és nőiesek (és még számtalan olyan tulajdonságot sorolhatnék, amit hangulattól függően magunkénak érezhetünk és mindezt meg is élhetjük)

És talán pont a mai nap döbbenthet rá minket arra, hogy itt az ideje ízig-vérig felvállalni magunkat, és lenni olyannak, amilyenek valóban vagyunk: különlegesnek, egyedinek… olyan valakinek, akinek az otthona is tükrözi a lelkét, stílusát. Ami –ha ezt érzed magadénak- csajos. Nagyon csajos.

no2

Mi nők valami különös oknál fogva képesek vagyunk a részleteket átlátni, rendszerként kezelni  és ez meglátszik az otthonunkon is- a dekorációk összhangján, a tone in tone összeállításokon… azon, amikor az a sok kis részlet egy teljes egésszé áll össze.

A nőiességet sugározhatja az otthonunk, vagy annak egy szeglete- a dolgozósarok, a konyha, a nappali…

no5

Mi azt mondjuk, hogy vállald fel azokat az árnyalatokat, amik számodra kedvesek-  én  pl. évekig küzdöttem a rózsaszín-mániám ellen. Titkoltam, mint a zugevő az éjjeli nassolást. 🙂 Valljuk be, ez a szín lehetne akár lerágott csont is, de miután megtaláltam azokat az árnyalatait, amik tényleg illenek hozzám, már bátran használom.

n6

És miért ne lehetne ez így veled is? Neked melyik szín juttatja eszedbe a nőiességedet? (no és miért pont az? :)) Melyik lakberendezési stílus az, amivel régóta szemezel, de még nem próbáltad ki? Vagy melyik az a lakásdekoráció, ami nagyon tetszik, de valamiért nem mered hazavinni? Lehet, épp itt lenne az ideje. 😉

no7

no8Mi nem virtuális virágcsokrot szeretnénk  küldeni, közhellyé avanzsált nőnapi köszöntővel kiegészítve, hanem ezzel a pár inspiráló képpel és gondolatindító sorral szeretnénk boldog nőnapot kívánni- és azt, hogy légy olyan, amilyen valóban legbelül vagy (vagy lenni szeretnél!) 🙂

Rita

 

 

 

 

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás