Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

4+1 menő fesztivál-ahogy mi látjuk

Már javában tart a fesztiválszezon, úgyhogy nem mehetünk el szó nélkül a téma mellett. 🙂 Köszönhetően a színes hazai és nemzetközi felhozatalnak, van miből válogatnunk, szemezgetnünk, és akár inspirálódni is belőlük; tarts velünk, ha érdekelnek a legmenőbb, legszínesebb, legkülönlegesebb idei fesztiválok! A különlegesség kedvéért pedig színeket, árnyalatokat párosítunk egy-egy fesztiválhoz. Neked melyik gömblámpa-árnyalat jut eszedbe a trendiségről, az olívaolajról, a kézműves vásárról, vagy épp egy zamatos tokajiról?

Illatfesztivál a szomszédban

Horvátország csodás szigetén, Lošinj fővárosában, Mali Lošinjban a nyári hónapokban különleges fesztiválra lehetünk figyelmesek! A fő téren illatfesztivál van: mindenféle olyan illat, illóolaj megtalálható, ami Horvátországra jellemző, és megterem. Az illatok mellett számtalan, helyiek által, helyi termésből/gyümölcsből készített termék kapható: likőrök, krémek, méz, olívaolaj, fürdősó, ételek többek között.
Ha arra jártok, és szeretitek a természetes alapanyagokból készült kézműves dolgokat, mindenképp nézzétek meg!
A fesztivál szeptember 30.-ig várja a látogatókat.

Illatfesztiválos színkombó

Illatfesztiválos színkombó

fragrance festival2_Mali Lošinj

helyi mézek

fragrance festival_Mali Lošinj

lekvárok, olajok, olívabogyók

Coachella – sztárok családbarát fesztiválja

Rendben, a Coachella-nak már vége, mégsem lehet róla nem tudomást venni. A floridai fesztivál olyannyira kinőtte magát, hogy számtalan híresség megfordul itt és érzi jól magát (rossz pletykák szerint marketing-elemként szolgálnak, hiszen promójeggyel és egyéb juttatásokkal kérik fel őket a szórakozásra): a fesztiválszerelés itt -szinte kötelezően- egyedi és különleges, abszolút trenddiktáló és meghatározó a fesztiválszezonra nézve.  1999 óta –ekkor volt az első Coachella- minőségi és színes, különleges látványelemekkel tarkított szórakozást ígérnek a szervezők és a minden évben valami újdonságot és különlegességet tartogató lineup is- mindemellett korosztály független fesztiválnak hívják magukat, olyannyira, hogy az öt év alatti gyerkőcöknek nem szükséges jegyet venni.

Látkép

Látkép

Coachella díszlet

Coachella díszlet

Coachella árnyalatok

Coachella árnyalatok

Művészetek Völgye – A hazai egyik legöregebb

Túl sokat nem kell róla mondani, hiszen szinte mindenki ismeri, hallott már róla. 1989-ben volt először Kapolcson Völgyfesztivál, azóta pedig egy kis kihagyással ugyan, de töretlenül jelen vannak minden nyáron a többnapos programok között. Idén a Design Terminál kitelepülésével kiegészülve Magyarország legnagyobb összművészeti fesztiváljaként helyet ad ismert és épp feltörekvő zenekaroknak, művészeknek- kézművesekkel, árusokkal, népművészeti remekekkel várja a minőségi kikapcsolódásra vágyókat.
Idén Július 25-Aug. 03 között várja a látogatóit.

Művészetek Völgye színkombó

Művészetek Völgye színkombó

portékák..

portékák..

kiállítás...

kiállítás…

zene...

zene…

Bor, Mámor… Bénye – Gasztrokaland a Tokaji borvidéken

Immár hatodik éve kerül megrendezésre Erdőbényén a kulináris és kulturális élvezeteket tartogató gasztrofesztivál. Különleges helyi borokból, és a borokhoz passzoló zempléni ételekből idén sem lesz hiány, mint ahogy a kulturális programokból sem. Augusztus 15. és 17. között megnyílnak a bényei pincék, borászatok és kertek, hogy vendégül láthassák a borkedvelőket, érdeklődőket.
Menjetek el Ti is, ha szeretitek a jó bort, a zempléni vidéket, és a családias vendégszeretetet!

Bor, Mámor, Bénye színek

Bor, Mámor, Bénye színek

Finom borokkal

Finom borokkal

+1

B.My.Lake

Balatonvilágoson a Club Aliga Üdülőközpontban, augusztus 18.-21. között várja a zene szerelmeseit a Sziget hivatalos “after fesztiválja”. Már tavaly is meglepően sokoldalú és színvonalas lineup szolgáltatta a talpalávalót a látogatóknak; olyannyira jól sikerült a debütálása, hogy kapásból elnyerte a holland “legjobb új európai fesztivál”  díjat a European Festival Awards-on. A négy nap alatt közel 120 dj fordul meg a pultokban, és 0-tól 24-ig tartó zenélésre lehet számítani minden nap.

Nyertes fesztivál

Nyertes fesztivál

B.My.Lake színek

B.My.Lake színek

Reméljük, kedvet kaptál ezekhez a különleges nyári programokhoz, vagy inspirálólag hatott rád a fenti színes programkavalkád. Neked melyik volt a kedvenc fesztiválod? Mi jut eszedbe az illatos tokaji borokról, vagy épp a horvát mézről?

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás