Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

A Haboo új kollekciója Egyiptomból jelentkezik!

Jó, oké, nyilván nem úgy, ahogy azt gondoljátok.
A cím hallatán számunkra legalábbis a piramisoktól nem messze, pálmafák árnyékában, széles catwalkon gördülő puffok jelennek meg, miközben csodájukra járnak a designérzékeny leendő gazdáik.
Vagy az, hogy homokkal finoman beszórva, kellőképpen derítve-fotózva csinálunk egy új, Farao-selection Haboo kollekció katalógust. És persze, a puffokkal együtt mi is épp ott vagyunk, részt veszünk az aprólékos munkálatokban, ahol a legnagyobb problémánk maximum a lábujjaink közé került homokkal van. Vagy a koktéljaink jégkocka-alkohol arányával…
(És ha már itt tartunk: Ilyen színek is lesznek az új kollekcióban: )

Nem, sajnos nem ez a helyzet.
Az van, hogy az új kollekció marhára magára hagyottan (vagy nem is annyira?) ugyan Egyiptomban van, csak épp konténerben, egy kikötőben. Egy szó, mint száz, messze onnan, ahonnan épp lennie kellene. (a megfelelő desztináció Magyarország lenne.)

dusk-camel-pyramids-cairo-egypt-wallpaper-1800x2880

Szóval a megfelelő desztináció Magyarország. És nem Egyiptom.

Long story short, elmeséljük, mi a szitu.
Júliusban írtunk arról, hogy új kollekciót gyártunk a Haboo puffokból. Pasztelles új árnyalatok, új kötésmintákkal, a prémium minőség megtartása mellett.
Namost. Ezeket a puffokat Indiában gyártatjuk, ott készülnek kézzel, hogy aztán magyar otthonokat tegyenek még szebbé, kényelmesebbé. Indiából hosszú út során jutnak el hozzánk. (Most tényleg hosszú lett az az út…)
Indiában minden rendben volt, a rakomány Haboo konténerbe került és kalandvággyal telve elindult, hogy hosszú hajóút után Egyiptomban “átszálljon” és eljöjjön hozzánk.

bigstock-Container-Ship-23637170

Ilyen egy konténereket szállító naaaagy hajó

A gikszer rögtön az első átszállás során történt. Biztos lehetett valami ellenáramlat az óceánon, vagy egy pöti vihar, de a lényeg: az egyiptomi csatlakozást lekésték.
Gondolnánk, hogy nem baj, mert pár óra múlva biztos lesz még olyan teherhajó, ami Koperbe indul. Vagy legrosszabb esetben másnap. Fő a pozitív hozzáállás! Aztán kiderült a turpisság: 1 hét. Tényleg. Ennyit kell várni a csatlakozásra.
Úgyhogy, a puffok kaptak egy hétnyi szabadságot Egyiptomban. Végülis, még jó az idő, Egyiptom szép, és érdemes megismerkedniük az idegen kultúrákkal… ki tudja, talán pont úgy viselkednek, mint az igazi turisták: tevegelnek, strandolnak, piramisok tövében fényképezkednek.

Aztán, ha elfáradtak, csak visszagurulnak az ideiglenes otthonukba:

Most konténerekben laknak. Segítsetek majd elfeledtetni velük ezt a megrázó élményt! Haboot minden otthonba! :)

Most konténerekben laknak. Segítsetek majd elfeledtetni velük ezt a megrázó élményt! Haboot minden otthonba! 🙂

Hát így. Reméljük, tartalmasan telnek a napjaik, nem unatkoznak, és koránt sem érzik magukat egyedül… Abban azért bízunk, hogy nem adják el egymást pár tevéért, ugyanis ezekkel a csodajószágokkal nem tudjuk, mihez kezdenénk…

Cuki, de mi inkább maradunk a puffoknál.

Cuki, de mi inkább maradunk a puffoknál.

Szóval -ha minden jól megy- hamarosan felteszik őket egy újabb hajóra, ami elhozza őket Koper-be. Ott vonatra pattannak és már csak egy “egészen rövid” utat kell megtenniük Magyarországig, azon belül pedig persze legvégül nálatok, a Ti otthonotokban kötnek majd ki. 🙂
A facebook oldalunkon azonnal hírt adunk arról, ha ezek a világjáró gömböcök átlépték a magyar határt és megérkeztek! 🙂
Apropó! Tudtátok, hogy a Haboo puffoknak-nak is van saját oldala? 🙂

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás