Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Cotton Ball Lights gömblámpa kollekció üde tavaszi színekkel

 Cotton Ball Lights gömblámpa kollekció üde tavaszi színekkel

Megérkeztek a legújabb gömblámpa szettek. Igazi friss üde színekkel készült a Cotton Ball Lights csapata a 2020-as tavaszra. 

A természetes pasztell árnylatok mellett, mint például a Paradise gömblámpa válogatás merészebb szetteket is készítettek a holland stylistok. 

Nézzétek milyen meleg hangulatú és igazi nyárigéző az erőteljesebb színekben pompázó Summer vibes válogatásunk!

Az izzósorok a 2020-ban már nagyrészt USB csatlakozós kábelek, melyeket könnyedén tudtok csatlakoztatni akár egy sima telefontöltőhöz vagy a számitógépetek USB portjához is. Ha mobilisan szeretnétek használni a gömblámpát pl.: egy asztal közepén, akkor csak egy power bankra lesz szükségetek! Ha nincs otthon USB töltő, akkor a szettet töltővel is megvásárolhatjátok, ha nincs tölttőre szükségetek, akkor válasszátok a az adapter nélküli verziót! 

Ne feledjétek minden egyes gömb kézzel készül a Cotton Ball Lights thaiföldi Fair Trade minősített gyárában. Az itt dolgozó emberek tisztességes fizetést kapnak és munkakörülményik is a Fair Trade minősítésnek megfeleően kialakítottak. Ha egy eredeti gömblámpát vásárolsz meg, akkor támogatod a készítőket, egy európai márkát és egy magyar családi vállalkozást!

Ha nem tetszene egyik válogatás sem, amit itt a webshopban találsz, gyere és látogass el a márka oldalára, ahol magadnak is összeállíthatod kedvenc színkombinációdat: www.cottonballlights.hu

Cotton Ball Lights gömblámpa-az eredeti gömblámpa.