Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Design Hotelek a nagyvilágban és itthon- Galériával

Az emberek nagy része szeret utazni: új, különleges helyeket felfedezni, idegen kultúrákat megismerni, húzkodni a bakancslistáról a helyeket, vagy épp a munkája delegálja az otthonától távoli pontokra. Valamelyest kardinális kérdés az, hogy az estéket-éjszakákat hol töltjük; nem mindegy, hogy mennyire tudjuk magunkat kipihenni a nyaralásunk/üzleti utunk során és hogy mennyire érezzük magunkat otthonosan, komfortosan ideiglenes “bázisunkon”.
Természetesen számtalan szállás közül lehet válogatni, a legpuritánabb kempingtől egészen a luxushotelekig; mi most a hotelek egy különleges szegmensét szeretnénk nektek megmutatni: Főszerepben a design hotelek!

Csodás kilátás, designkandallóval

Csodás kilátás, designkandallóval

De lássuk, mi kell ahhoz hogy egy hotel különlegessé váljon?

San Giorgio Hotel, Mykonos

San Giorgio Hotel, Mykonos

Különleges belsőépítészeti megoldások és tökéletesen megkomponált belső terek segítik az exkluzív, stílusos és egyedi lakberendezési megoldásokat- ez lehet trendkövető, trenddiktáló, vagy épp az aktuális divattól tökéletesen eltérő hangulat- az igazi butikhotelekben kizárólag a kiemelkedő minőség és stílus a megengedett, legyen szó akár a fürdőszobai berendezésről, a szobákról, vagy épp a hotel étterméről (és az ott felszolgált ételekről).

Miura Design Hotel, Csehország

Miura Design Hotel, Csehország

Természetesen fontosak a textúrák és a részletek is: enélkül az éles szemű célközönség –mert valljuk be, designhotelben főként olyan ember száll meg, akinek számít az igényes környezet-  egyből észre veszi, hogy az enteriőr nem teljes.

LUX11, Berlin

LUX11, Berlin

És hogy ne csak nemzetközi képekkel jöjjünk, megmutatjuk nektek két, kedvenc hazai butikhotelünket:

Butik Design Rooms – Abádszalók

Néhány percnyire a Tisza-tó partjától találjátok ezt a gyöngyszemet: Mindösszesen 6 egyedi szobával várja vendégeit: A Tűz, Víz, Jég, Tölgy, Madár, Csónak szobák mind-mind különböző stílusban várják a stílusérzékeny pihenni vágyókat. De nem csak ezekkel a különleges kialakítású szobákkal, hanem például 180 nm-es magánstéggel és privát úszómedencével kényeztetik a vendégeiket.

butikrooms.com

butikrooms.com

butikrooms.com

butikrooms.com

butikrooms.com

butikrooms.com

butikrooms.com

butikrooms.com

Lánchíd 19 – Budapest

Másik számunkra kedves hazai butikhotel – a Budai vár alatt található- olyannyira, hogy akár a szobánkhoz tartozó fürdőszoba kádjából csodálhatjuk a várat.
Különlegességüket így fogalmazzák meg: “A lényeg itt valóban a részletekben lakozik: a homlokzaton hullámok között tovatűnő búvár, az alagsorban középkori víztorony maradványai, az üveghidakon homokfúvott ujjlenyomatok, a szobákban egyedi fali installációk. Magyarország első design szállodája a modern formatervezés új dimenzióiba vezeti be a vendégeket.”

lanchid19hotel.hu/

lanchid19hotel.hu/

lanchid19hotel.hu/

lanchid19hotel.hu

 

Láthatjátok, hogy ahány butikhotel, annyi stílus és egyedi megoldás… Mi nagyon örülünk annak, hogy léteznek ilyen szálláshelyek, nem csak a nagyvilágban, hanem itthon is. Ti szívesen megszállnátok egy ilyen hotelben? Ha igen, melyiket választanátok?

GALÉRIA-képaláírásokkal

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás