Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Egyedi színek az esküvődre – galériával

A legtöbb nő életében fontos mérföldkő a házasság. Egy nap, ami csak róluk szól, amit hosszadalmas (és remélhetőleg nem agyonstresszelt) készülődés előz meg: a ruhától a koszorúslányok csokrán át egészen a menüsorig, dekorációig minden részlet és mozzanat nagy figyelmet igényel… A gyakorlati megvalósítást jó esetben megelőzi az elméleti tervezés, legyen szó akár íz- akár színvilágról.
Mi utóbbiban szeretnénk kedves Menyasszonyok segítséget nyújtani, amennyiben nektek is fontos az, hogy az esküvőtök valóban egyedi legyen és az egyéniségeteket, stílusotokat megfelelő minőségben tükrözze! 🙂

Hoztunk néhány különleges és egyedi színvilágú fotómontázst Nektek (mert a rózsaszínen és pasztellbarackon túl is van ám élet! 🙂 ), amit kiegészítettünk a megfelelő árnyalatú gömblámpákkal. Igen-igen, ilyen sokféle színben lehet őket kapni- legyen akár kültéri, akár beltéri esküvőtök, egészen biztosan elkápráztatjátok majd velük a vendégeiteket, illetve készültünk egy speciális esküvői gömblámpa dekorációs ajánlattal, amit itt megtekinthettek!

 

Türkiz árnyalatok

005

Egy különleges színnel akkor éred el a legjobb hatást, ha az árnyalatai az esküvő kisebb-nagyobb részleteiben is visszaköszönnek: legyen szó akár a meghívóról, akár az italokról, vagy éppen a koszorúslányok ruhájáról.
A türkiz csodálatosan kijön a világos (fehér, elefántcsont-fehér, ekrü, pezsgő) árnyalatokkal, főként ezek a színek azok, amik kiemelik a türkiz különleges árnyalatait.
Próbáld ki! 🙂

Lila

004

 

A különleges hatás érdekében – és a lila intenzív színe miatt- azt javasoljuk, hogy kicsit lágyíts rajta zöld árnyalatokkal, illetve a kevesebb néha több elvét követve főként a kiegészítők és dekorációk legyenek lila árnyalatúak (pl. menyasszonyi csokor, cipő, asztaldísz, gömblámpa). Az ilyen intenzív és élénk színeknél is ügyelj arra, hogy a lila (és zöld) árnyalatok az esküvő több pontján is visszaköszönjenek, hiszen ettől lesz jól megkomponált  és kerek a színvilág.

Kék

003

 

Követve a hagyományt, a kéknek nagyon is van helye az esküvőkön (és nem csak a harisnyatartó színeként 🙂 ). Hűvös -de természetes- árnyalat révén itt is javasolt egy-két kiegészítő szín használata, ami nem figyelemfelkeltőbb a kéknél, viszont kicsit lágyít rajta. Ismét csak a világos árnyalatokat díjazzuk, törtfehérrel pl. roppant jól mutat!
A kék szín intenzitásától függően ereszd el a fantáziádat: a pasztellkékek több helyen előfordulhatnak (akár ruhaszínként is) az intenzívebb kékek esetében ugyanúgy járj el, mint a lilánál: kevesebb helyen, de tudatosan megválogatva kapjanak szerepet.

Narancs
001

Az igazán különleges szín esküvőkön (lesz még egy érdekes színpárosítás a post végén! 😉 ) a narancs: gondolj csak bele- hány lagzin találkoztál már tudatosan elhelyezett narancs árnyalatokkal?
A szokatlansága miatt itt azt javasoljuk, hogy bánj vele bátran- nehogy véletlennek tűnjön a jelenléte 🙂 Jöhet mindenhova: csokor, sütemény, frissítő egyaránt pompázhat ezekben a vidám, meleg árnyalatokban. Szinte lehetetlen túlzásba vinni (mondjuk, egy narancs menyasszonyi ruhához azért kell vagányság)

Menta

002

“Egyenes ági” rokona a kéknek és a türkiznek, de (szerencsére) mégis önálló, különleges színként tartjuk számon: igazán szerethető árnyalataival, üde, friss, óceán-parti nyári hangulatot idéző színről van szó, amit bátran lehet használni esküvőkön is- az intenzitásától függően kisebb-nagyobb felületeken kaphat helyet (világosabb árnyalat=nagyobb felület, intenzívebb=kisebb, de tudatosan megválasztott felületek).

Mennyire vagy bevállalós? 🙂

006

 

Szürke és sárga. Alapvetően egy szokatlan (de amúgy nagyon jól passzoló) színpárosról van szó, amit tényleg csak azoknak ajánlunk, akik szeretnek kitűnni a tömegből. Hasonlóan a narancssárgához itt is ér elereszteni a fantáziát, hogy még a dédnagymama számára is világos legyen: nem véletlenül bukkanak fel itt-ott ezek a színek az esküvőtökön. 🙂
Itt is érdemes a legapróbb részletekre is odafigyelni, hogy teljes legyen az összkép-  keverjétek bátran a különböző sárga és szürke árnyalatokat! 🙂

Ha ti is szeretitek a színes esküvőket (esetleg pont most tervezitek a sajátotokat) reméljük, az alábbi galéria inspirálni fog benneteket:

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás