Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Éljenek a Pasik! – enteriőrök (nem csak) férfiaknak

November 19. Nemzetközi férfinap. Talán kevesen tudtok róla, de tényleg létezik- egyébként evidens, hogy ne csak a nőket ünnepeljük nemzetközileg. 🙂

Úgyhogy, tisztelegve az erősebb nem előtt, amolyan “classhome-os” ünneplés következik. Hiába, nem tudunk elszakadni attól, hogy imádjuk a szépen berendezett, jó hangulatú élettereket

Jöjjenek a kedvenc, különböző személyiségekhez passzoló enteriőrjeink, pasiknak (jó, nem csak nekik, mert lesz itt néhány olyan kép, ami a gyengéik nemet is le fogja venni a lábáról 🙂 )

A dolgozó férfiak

Ha munkáról van szó, akkor nem árt kizárni a külvilágot és otthonosan, stílusosan berendezni a munkaszobát- minden bizonnyal a pasiknak legalább olyan fontos a megfelelő enteriőr kialakítása, mint a nőknek.

Az utazók

Indiana Jones modern utódjai minden bizonnyal szeretik az otthonukban is éreztetni: imádnak utazni, új tájakat és kultúrákat felfedezni:

Álmodozóknak

A megfelelő minőségű pihenés elengedhetetlen a dolgos hétköznapok során: és ha már alvásról van szó, miért ne lehetne stílusos a hálószoba? 🙂

A természetességet kedvelőknek

Nem csak high-tech- és kütyümániás férfiak léteznek… Jöjjön pár kép azok kedvéért, akik szeretik a természetet az otthonuk hangulatába csempészni.

Azoknak, akik fürdés közben töltődnek fel

Egy-egy húzós nap végén jól esik elmerülni egy kád forró vízben és átgondolni a történéseket, vagy csak hangolódni az estére.
Ugyan ezekben a fürdőszobákban főként sötét színek dominálnak, az összhatás mégis tiszta, tágas, laza.

Urak, számotokra is fontos az otthonotok hangulata? 🙂

Ha már itt tartunk, benneteket is várunk facebook oldalunkon, ahol postjainkkal rátok is gondolunk. 🙂

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás