Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Gömblámpa házon kívül

Igen, tudjuk, addiktív cucc a Gömblámpa.  Természetes anyag, izgalmas textúra, rengetegféle árnyalat, amiből te állíthatod össze a lámpasorodat… (vagy ránk bízod magad, és a már előre elkészített válogatásokba szeretsz bele ☺ )

Otthon jól mutat, mesés hangulatot tud varázsolni…

De mi a helyzet, ha a házon kívülre kerül?

Egyre többször fordul elő, hogy a gömblámpáinkat nem csak saját otthonban, hanem céges rendezvényen,  vagy esküvőn, esetleg egyéb eseményeken használják előszeretettel.

A gömblámpák talán eddigi legnagyobb ilyen megjelenése hazánkban a Wizz Air légitársaság közép-európai vállalati évzáróján volt. Elsőre őrületesnek hangzó mennyiség, 1500 gömbös installáció díszítette a rendezvényterem falait, méghozzá nem a „szokásos karácsonyos”, hanem letisztult színekben: Stone, White, Royalblue gömböket kértek tőlünk.

wizz1

 

Az égősorok két olyan impozáns fehér falat ékesítettek, amiket valljuk be, egyébként csak igazán kacifántos megoldásokkal lehetett volna ötletesen „wizzairessé” tenni. A mi gömbjeink viszont megállták a helyüket, hiszen önmagukban is vidám, játékos hangulatot kölcsönöztek a hivatalosból baráti bulizásba csapó eseménynek. A képeket ezúton is köszönjük a ConceptFlow munkatársainak, akik létrehozták ezt az egyedülálló és nagyszabású rendezvényt!

wizz2

Vagy emlékeztek még arra a bizonyos T-com reklámra a Quimbyvel? Amikor a lányok otthonában, az utcán, sőt, a koncerthelyszínen is felbukkantak a színes-vicces, majd az ünnepélyes, hófehér gömböcskék? Varázslatos hangulatot teremtettek ahhoz a különleges alkalomhoz, amikor a lányok együtt zenélhettek nagy példaképeikkel, a Quimby zenészeivel. Mi is büszkék vagyunk erre az együttműködésre 😀

Nézd meg, hogyan készült a kisfilm! Hányféle színű labdát fedezel fel a több mint 1000 gömböt felhasználó produkcióban?:)

Már csak ez a két eset is remekül példázza, hogy a gömblámpa a színeiben rejlő variálhatósága, egyszerű összeszerelése miatt a legtöbb enteriőrben megállja a helyét, így bátran használható romantikus, high-tech, vintage hangulatokban is (hogy csak hármat említsünk a sok közül).

No de nem állunk meg itt, mutatunk pár, szabadtéren rendezett eseményt, amelyekhez szintén gömblámpasorokat, méghozzá a lila és az orgona árnyalataiban játszókat használtak fel. (Artsize rendezvény Lengyelországban)

gömbl1

Éjszaka sejtelmes fényeikkel járulnak hozzá a romantikus, meghitt hangulathoz, nappal pedig bájosan dekoratív szerepüket hangsúlyozzák.

gombl2

 

És ha már ünnepélyes, komoly pillanatokról és bulizásról van szó, nem hagyhatjuk ki az esküvőket, ahol ezeket általában szeretné ötvözni az ifjú pár.

Mindenki azt akarja, hogy az ő esküvője és lagzija más legyen, emlékezetes maradjon és ezt gyakran különleges színekkel, nem mindennapi dekorációkkal érik el a párok. A gömblámpában az a jó (és persze annyi más még), hogy rengeteg színben létezik, összeállítása gyerekjáték, így bármelyik árnyalathoz, dekorációhoz megtalálható a megfelelő színsor. Korábbi posztunkban végigvettük az egyes színeket és a hozzájuk tartozó gömböket, de az alábbi képek is magukért beszélnek. (Esküvő Cseh országban)

gombl3

 

Ezek után kell még meggyőzni valakit, hogy gömblámpasorral ne csak otthonát díszítse? 🙂 Ha igen, akkor na jó, elmondjuk: égősorainkat olyan  izzók alkotják, melyek minimális energiát vesznek fel, ezért ha nagy mennyiségben használják is őket egy látványos eseményhez, akkor sem kell a villanyszámla miatt aggódni!:)

Felkeltettük az érdeklődésedet? Ha igen, és szeretnél nagyobb mennyiségben rendelni CottonBall Lights gömblámpasort, keress minket elérhetőségeinken!

Ha további inspirációra vágytok, látogassatok el Pinterest oldalunkra!

 

 

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás