Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Grilldesign – galériával

Ha nyár, akkor grillezés. Párban, családdal, barátokkal… a lényegen nem változtat: egy különleges esemény, amikor hosszú beszélgetések kerekednek, ráérősen készülhet az étel és minden arra van berendezve, hogy egy kényelmes estét tölthessünk el együtt; aminek a hangulatát  lehet -és szerintünk kell is- különböző eszközökkel emelni.
Elhoztunk nektek pár ötletet, a post végén pedig ismét egy kedvcsináló galériával várunk benneteket! 🙂

A kicsitől a nagyig

party-idea-of-the-month-fathers-day-burger-bbq-3

 

Részletek. Egy grillvacsorán Az étel után a legfontosabb dolog szerintünk- pártoljuk a szokatlan, nem futószalagos megoldásokat, és javasoljuk, hogy próbáljatok ti is a saját- és vendégeitek örömére valami apró különlegességet villantani.
A fenti képen az asztalfutó újraértelmezett változatát láthatjátok- vissza a természetbe itt is, most épp búzafű dekorációval.

 

Minden egyben

33b3dcc8849dde197e183dbcc04e7842
Ha nem túl nagy a kertetek, akkor is be lehet rendezni egy kis “vacsorasarkot”- Próbáljatok elrugaszkodni attól, hogy csak az asztalon helyeztek el dekorációt. Egy-egy különleges, szemet gyönyörködtető megoldás rengeteget dob az összképen: itt épp a fa köré tekert gömblámpák teszik fel az i-re a pontot.

Gondoljatok az aprónépre is

potterybarnkidscom

Ha családos a grillezés, akkor a gyerekek egészen biztosan örülni fognak egy saját kis területnek, ami csak az ő birodalmuk- látványos és egészen biztosan jól ellesznek itt. A játékok, és számukra készített partifalatok pedig még inkább fokozzák majd az örömüket. 🙂

Praktikusan

86abc7f8267e1f090c5612b12b100aa9

A grillezésről valahogy mindig a természetes egyszerűség jut az emberek eszébe- semmi nyakatekert flanc; valóban, olykor jó a lehető legegyszerűbb -és olykor vicces- megoldásokat keresni. Bátran tekintsetek el a trendektől és használjátok azt, ami szerintetek jól néz ki/vicces/illik az estéhez.
Abszolút betöltheti az italhűtő funkcióját egy tiszta talicska is, például. 🙂

Falatozva

6046ca758bf49b943f21114d9b900a8c

 

Szóljon a grillezés az ízekről! Bátran rugaszkodjatok el a jól bevált (és megszokott) fogásoktól, kísérletezzetek bátran, és gondoljatok arra, hogy a hús megsütése sokszor jó időbe telik- érdemes készülni előételekkel, amik szintén lehetnek gyorsan elkészülő grillfalatok is. Mivel viszonylag nehéz ételek szoktak lekerülni a grillrácsról, érdemes salátákkal, desszertként gyümölcsfalatokkal készülni. Aztán az étkezés befejezte után előkerülhetnek a beszélgetésekhez a sajttálak- minél többen vagytok, annál többféle sajttal készüljetek. Biztosak vagyunk benne, hogy el fog fogyni! 🙂

Nektek megjött a kedvetek egy sütögetős estéhez? 🙂
Az alábbi galériában még több hangulatot, ötletet találhattok. Kísérletezzetek bátran kint is a kiegészítőkkel, dekorációkkal!

 

 

 

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás