Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Haboo trend – új, izgalmas színek a láthatáron!

A Haboo puffjaink új árnyalatokban, új kötésmintával, új anyagból összeállítva lesznek kaphatóak hamarosan… (hogy melyik szín milyen újdonsággal fog párosulni, az egyelőre titok 🙂 ) Az előző kollekciónk vibráló, élénk színeit kicsit megzabolázzuk, és lágyabb, pasztellesebb árnyalatokban -2014 lakberendezési trendszíneit figyelembe véve- készítjük a puffokat.

2247babcd5e273a945b66ec313dbdcfc

Pár szóban Haboo puffjainkról:

Jelenleg 4 színben, és két féle méretben tudjátok őket megrendelni. Mindegyikük kézzel készült, a külső és belső huzat 100% pamut- ééés igen sokféle módon lehet felhasználni: lábtartóként, kis asztalként, a gyerekszobába letéve kisbútorként, ami még kényelmes is… És igen, az új mintájú és kötésű puffokat is a már megszokott prémium minőségben gyártjuk nektek. 🙂

Köszönjük a képet! Fotós: Filep Krisztina silensphot.com, Manuela gyerekruha katalógus  manuela.hu

Köszönjük a képet!
Fotós: Filep Krisztina silensphot.com, Manuela gyerekruha katalógus
manuela.hu

 

Az új színek 

Romantikus hangulatú az otthonod, esetleg modern, vagy szereted magad körülvenni természetes anyagokkal, naturális színekkel? Igyekeztünk mindenkire gondolni, amikor kiválasztottuk az új árnyalatokat.
 

Osztriga szürke

A legtöbb színvilágú és stílusú enteriőrben megállja a helyét- semleges árnyalat, amihez a hideg és meleg, élénk és pasztell árnyalatok egyaránt jól passzolnak.

 

osztriga 1

osztriga 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linden Green

linden green

Ezt a könnyű, zöld árnyalatot főként természetes színvilágú belterekben tudjuk elképzelni- jól kijön a barnás, szürkés színekkel, de ha szeretitek az éles kontrasztokat, akkor párosítsátok bátran fekete, vagy élénk (pl. smaragzöld) színekkel!

moha1

Cascade

cascade

 

Ez az akvamarin árnyalat az egyik slágerszíne lesz a Haboo puffoknak; tökéletesen fog mutatni a fehér, krémszínű, barna színeket felvonultató otthonokban. Bátran használjátok, csodásan feldobja az egyszínű tereket is!

cascade2

Toupe

taupe

 

Tökéletesen passzol élénk, meleg árnyalatú helységekbe. A pirossal, naranccsal, sárgával jól kijön, és -a kontrasztok miatt- erősíti az élénk színek dominanciáját.  Természetesen a natúr színekkel is tökéletesen passzol- talán ez lesz az egyik leguniverzálisabb színe az új puffjainknak.

travertin2

Lotus

Lotus

 

Minden bizonnyal a lányok kedvence lesz! Rózsaszín, a lehető legtermészetesebb árnyalatban- nem hivalkodó, nem barbie-s, egész egyszerűen egy tökéletesen nőies árnyalat.

Hűvössége miatt jól kijön a hidegebb színekkel- a szürkével tökéletes, a kékekkel, zöldekkel, feketékkel is jól megférnek, ráadásul az igazán csajos színekkel is jól mutat.

 

lotus2

 

Opal Gray

opal gray

 

Domináns, de nem hivalkodó szürke, maszkulin enteriőrben, dolgozószobában, vagy épp világos színű otthonokban tudjuk elképzelni. Főként hideg árnyalatokkal néz ki jól, de az igazán bátrak kombinálhatják esetleg zölddel, pirossal, naranccsal is. Természetes és modern hangulatú terekben egyaránt jól mutat

66b5f6cb39b657e2c4b6406e5c86e38e

 

Fusion Coral

fusion coral

 

Lágy korall árnyalat, amivel ismét a lányoknak fogunk kedvezni- igazán csajos, trenddiktáló szín, amit kis- és nagy mennyiségben egyaránt ajánlunk az újdonságra nyitott, céltudatos hölgyeknek. Hideg árnyalatokkal is jól mutat, de meleg, barnás színvilághoz is tökéletesen illik.

 

coral1

 

 

Nektek melyik új árnyalat tetszik a legjobban? Milyen színekkel kombinálnátok a kedvenc Haboo puffotokat?

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás