Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Ismerjük meg a MOHA-s srácokat

 Régóta gondolkodtunk rajta, hogy magyar tervezők munkáinak is helyt adjunk webshopunkban. Egyfajta teret adva Nekik, hogy népszerűsíthessék alkotásaikat. Az első együttműködésünk a MOHA-s srácokkal jött létre. pendrive5Mi nagyon örülünk az egymásra találásnak! Igazán egyedi, és igényesen kidolgozott tárgyak kerülnek ki a kezeik közül. Szívesen vettük be munkáikat termékkínálatunkba.

És hogy kik is ők? Két fiatal srác (Molnár Ádám és Hankó Gábor), akik tele vannak jobbnál jobb ötletekkel. Terveik nem csak a papíron működnek, hanem a valóságban is. Részt vesznek a gyártási folyamatokban, kísérleteznek az anyagokkal. Az eredmény pedig magáért beszél.ora9 Ha még nincs MOHA-s cuccod, itt az alkalom, hogy beszerezz egy igazán egyedi, és formabontó alkotást. Minden egyes darab kézzel készült, egyedi kivitelezés. Nincs két egyforma fülbevaló, vagy óra…

És amit magukról mondanak:

“A MOHA design Molnár Ádám és Hankó Gábor Iparművészek együttműködéséből jött létre 2013-ban. Céljuk a napjainkban igen divatossá vált látszóbeton minél szélesebb körű, innovatív felhasználása a design területén. fuli4Foglalkoznak apróbb kiegészítőkkel, lakberendezési tárgyakkal de bútorokat is készítenek akár egyedi igényekhez mérten. Előszeretettel ötvözik a betont más környezetbarát anyagokkal, melyek még izgalmasabbá teszik az önmagában is esztétikus, prémium érzetet keltő anyagot.”

kocka2

Mi nagyon sok sikert kívánunk nekik, és várjuk az újabbnál újabb tárgyakat a webshop-ba!

M.

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás