Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Karácsonyi árnyalatok – színtrendek 2014

Karácsony. Egy ünnep, amire csaknem mindenki készül, hangolódik, dekorálja az otthonát. Mostani postunkban 2014 néhány karácsonyi trendszínét hoztuk el nektek, de még több karácsonyi egyedi színösszeállításból itt, a gömblámpa saját honlapján tudtok válogatni (vagy összeállítani a kedvenceteket).

Kék és zöld

Első hallásra talán nem is gondolnánk, hogy ez a két szín mennyire jól passzol egymáshoz. Igen, természetesen megfelelően kell kiválasztani az árnyalatokat, hogy a végeredmény tényleg ünnepi, harmonikus legyen.

Rózsaszín és ezüst

Főként a hölgyek, lányok kedvence lesz ez az összeállítás. Harmonikus, elegáns hangulatot teremt, amennyiben nem esel túlzásokba a díszítéssel. Az ezüsthöz érdemes pasztellesebb árnyalatú rózsaszíneket választani.

Lila

Az örök kedvenc. Évek óta tartja a dobogós helyet a karácsony színei között, úgy tűnik, töretlen a sikere. Ez betudható annak is, hogy a -kívánt végeredmény szerint rengeteg más árnyalattal passzol.

Piros

Fehérrel, természetes árnyalatokkal, esetleg zölddel vegyítve igazán ünnepi hangulatot varázsol! Válassz igazi, élénk piros árnyalatokat, és bátran használd az otthonod több területén, ne csak a fára koncentrálj, amikor dekorálsz vele!

Arany és ezüst. Igen, együtt!

Régebben nem volt szokás (sőt kifejezetten ízléstelennek hatott) az ezüst és az arany színek vegyítése. Idén viszont, nagyon is menő! Természetesen ennél a két színnél is érdemes figyelni az árnyalatokra, illetve matt díszeket választani, hiszen így garantáltan giccsmentes lesz az összkép.

Nektek melyik a kedvenc karácsonyi színetek? 🙂

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás