Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Könyvespolcok kreatívan

A rohanó hétköznapokban -sajnos- egyre kevesebb idő jut az olvasásra. Mi ezzel szeretnénk szembemenni, mert fontosnak tartjuk, hogy egy jókönyv segítségével olykor kikapcsoljunk, kiszakadjunk a hétköznapokból. De -lakberendezési szempontból nézve- az sem mindegy, hogy a családi könyvtárat hogyan helyezzük el.
Mostani postunkban különleges könyvespolcokkal fogunk foglalkozni.

Helytakarékosan, mutatósan

Ha kevés a hely otthon, vagy szeretnétek a szabad felületeket mutatósan kihasználni akkor éljetek a lehetőséggel: könyveket tárolni szépen szinte bárhol lehet.
Nagyon jól néz ki, amikor egy szép lépcső alját -amit egyébként nem sok mindenre lehet használni- beépítik és könyvespolcként működik tovább.
Nem elhanyagolható viszont az sem, amikor szabad falfelületet felhasználva készítünk házi könyvtárat. Akkor a legmutatósabb, ha sok könyvet helyezünk el a fali polcokon.

 

Dizájnos könyvespolcok

Szereted az egyedi megoldásokat? Akkor ez a pár ötlet minden bizonnyal neked is tetszeni fog. Különleges, vagy szokatlan megoldású polc nagyon feldobja az otthonod hangulatát és árulkodik arról, hogy milyen fontos számodra az olvasás. Bátran használj extravagáns megoldásokat polc tekintetében is!

 

Ne csak tárolásra! 

A könyveket nagyon jó, egyedi, és szokatlan megoldással lehet tárolni, viszont az mindent visz, amikor a “polcnak” egyéb funkciója is van. Lehet ülőke, fotel, csúszda (a gyerekek imádni fogják) vagy épp beépített titkos ajtó. Nekünk ezek tetszenek a legjobban:

Fő az egyediség!

Ugyan fent is fő szerepet játszott az egyediség, azonban az alábbi példák megint rámutatnak arra, hogy mennyire mutatós tud lenni a tárolásra szánt bútor. Mi azt mondjuk, hogy ha szeretnétek átalakítani a könyvespolcaitokat, akkor használjatok színeket: az élénk árnyalatok nagyon feldobják az otthonotokat és megváltoztatják a bútor stílusát, hangulatát. Ha pedig valami apró, szokatlan megoldás is tetszene a színek mellé, akkor arra is van ötletünk:

 

Reméljük, a fenti néhány ötlet neked is meghozta a kedved ahhoz, hogy a kedvenc könyveidet még nagyobb körültekintéssel tárold, stílusosan.  Ne felejtsetek el olvasni! 🙂

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás