Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Megkerülhetetlen trend, a hajtogatott csillár. A Snowpuppe Moth lámpa íme itt van!

Ezt imádni fogod: Studio Snowpuppe lámpák szigorúan a vidámság jegyében. Inspiráló, különleges lámpabúra, amit három kreatív fiatal alkotott meg Hollandiában, a színes és független Snowpuppe Stúdiójukban. És, hogy miért is lett annyira népszerű?

 

Talán a legfontosabb, hogy formabontó és hiánypótló, kézzel készült termékekről van szó, hiszen a búrákat egyetlen papírból hajtogatják! Bizony egyetlen spéci papíról!

DE! nem engedünk el ennyi infóval, mert azt gondoljuk, minél több mindent tudsz róla, annál inkább beleszeretsz te is- hozzánk hasonlóan.

 

766884953e37b41fbe78b746fa0f206d (1)

 

Kezdjük az elején. Imádjuk a különleges, jó minőségű és némiképp formabontó, ugyanakkor stílusos lakberendezési termékeket- így botlottunk bele a Studio Snowpuppe lámpabúrákba.  Origamira emlékeztető, játékos formavezetésű a lámpa, melyhez tartozik porcelán foglalat és egy 3 m (!) hosszúságú textil kábel is. Sőt a mennyezeti rózsával sem kell bíbelődnöd,hiszen az is jár hozzá! Tehát egy komplett kis csomagot kapsz készhez, ha megrendeled. A 3 m kábellel pedig bármilyen távolság áthidalható a szobában! 🙂

 

Untitled design (5)

 

Untitled design (6)

 

A tervezők amellett, hogy a lehető legmagasabb minőségben szolgálják ki termékeikkel a vásárlókat, fontosnak tartják a természetes anyagok felhasználását. Stílusos termékeikkel –a szépségük és a funkciójuk mellett- téged is inspirálni szeretnének, kizökkenteni az olykor szürkének tűnő hétköznapokból, vidámságot és egyediséget csempészve az otthonodba. Abban hisznek, hogy a két kézzel formált tárgyak értékesek. Követik a természetben előforduló számszerűségeket, arányokat és geometriákat. Ők így vidámak 🙂 

 

Untitled design (7)

 

A lámpát egyébként energiatakarékos- vagy led izzóval lehet használni, a hajtogatás miatt különböző módokon világítja át a búrát a fény. Nagyszerűen mutat szinte bárhol: a leggyakrabban nappalikban, gyerekszobákban, kreatív emberek dolgozószobáiban lehet megtalálni. Sokrétű felhasználása színei miatt is adott: náluk jelenleg hat féle változatban találod meg, diszkrét és erősebb pasztellárnyalatokból tudod kiválasztani a kedvencedet.

És a jó hír: már nálunk, a webshopban is megtalálod a MOTH modelljüket színátmenetes és egyszínű változatban is!

Reméljük, az új kedvencünk elnyeri a te teszésedet is! 🙂

Ha további kérdések maradtak benned a lámpával kapcsolatban, kérlek írd meg nekünk kommentben, vagy keress minket az [email protected] címen.

Ha pedig tetszett amit olvastál, osztd meg barátaiddal és kövess minket, Mondjuk a facebookon, az instagramon, vagy akár a pinteresten! 🙂

Fotók: studiosnowpuppe, norus.com.au, citymom.nl

 

 

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás