Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Mi az amit soha nem mernél? Pinket a lakásba!

A pinket soha nem lehet megunni. Erőteljességével mindent képes divatossá tenni és elfeledtetni a szürkeséget. Vibráló hatása energiával tölti fel viselőjét, mind a párizsi kifutók porondján, mind a modern otthonok légkörében.

Gondolkodjunk pinkben!;)

A pink nem más, mint a piros és fehér kombinációjából létrejött szín, ami elsősorban a nőiesség szimbólumává vált. A természetben gyönyörű virágok képében jelenik meg, amelyek vidám hangulatot árasztanak. Időseknek, fiataloknak egyaránt remekül áll, így a divat világ egyik kedvenc szereplője is lett. Ugyanígy van ez az otthonokban is, ahol bármivel kombinálhatjuk, az összhatást mégsem tudjuk elrontani. Nézzünk ezekre néhány példát.

Pink hideg árnyalatokkal övezve

pink1 (2)

Ismeritek a sminkelés négy évszakos elvét? Az alapja, hogy a természettől kapott haj, bőr, szem szín a tavasz, nyár, ősz vagy a tél jegyeiben jelenik meg leginkább. A tél és a nyár színeit a hideg árnyalatokba sorolják míg a tavasz és ősz színeit a melegebb hatásúak között említik. A hamvas bőr típushoz inkább a  pasztell színek illenek, míg a barnásabb típushoz a telt árnyalatok. Hideghez soroljuk a kékkel, fehérrel kevert szürkét, meleghez a sárgával, pirossal kevert szürkét. Ti inkább melyik csoportba tartoztok? Milyen árnyalatokkal alkottok otthon?

Tél típus, kékes hatásban

pink2 (1)

Sárgával melegíthetjük

pink3

A bézs színű tapétával is melegebb hatást érhetünk el

pink4

Tavaszi frissesség a narancs és barack árnyalataival

pink5

Klasszikus rózsás hangulat meleg hatással ötvözve

pink6

Végül pedig Pink gömblámpákkal színesen, ahogy a legfiatalabb hölgyek is szeretik. Erről szóló összeállításunkat itt találjátok.

pink7

Reméljük tetszett ez a kis cikkünk is, és sikerült hasznos inspirációkat elraktároznotok belőle. Bátorítunk titeket, hogy készítsétek el saját pink összeállításotokat a Cottonballlighs.hu segítségével, mutassátok meg kreatív oldalatokat másoknak is.

 

Fotók: Pinterest

 

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás