Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Növényszigetek a lakásban

Szerintünk abszolút üdítőleg hat kisebb csoportokban növényeket elhelyezni a lakás több pontján. Pláne, ha ez érdekes megoldásokkal párosul- legyetek kreatívak de persze vegyétek figyelembe a virágok igényeit, hogy minél tovább gyönyörködhessetek bennük!

Jöjjenek a kedvenc megoldásaink, ötletébresztőnek:

Kép Kis helyiségben tökéletes megoldásnak számít, hogy ha az ablakpárkányban laknak a fényt kedvelő, kisebb méretű növények. Nekünk különösen tetszik ez a vintage teadobozos megoldás: különleges, egyszerű, stílusos. (érdemes vagy kaspóként használni őket, vagy ha cserépként funkcionálnak, akkor pár lyukat ütni az aljukra, hogy a víz ki tudjon folyni- egy stílusban passzoló hosszúkás tálcára pakolva őket a víz sem folyik ki az ablakba, és még egyedibb az összkép.) KépNa ez aztán a növénysziget: egy egész asztalt növénytartónak használni igazán jó megoldás, pláne, ha a kaspók ennyire passzolnak egymáshoz. Üdítő látvány a hallban, előszobában elhelyezve.

Kép Kicsi a lakás, és/vagy szereted az egyedi, különleges megoldásokat? a Vertikálisan elhelyezett növénytartók egyrészt helytakarékosak, másrészt abszolút stílusos megoldás. Ráadásul a növények is szeretik! (meg majd a vendégeid is fogják, ha meglátják 🙂 )

KépÉs egy újabb megoldás, ha szeretnéd, hogy a növényeid dekorációként is megállják a helyüket: szerintünk sok-sok pozsgás egy különleges fakaspóba ültetve a lakás bármely pontján üdítőleg hat. Főleg, ha ennyire változatos növények vannak együtt. 🙂 Ha kedvet kaptatok a beltéri kertészkedéshez, és kreatív megoldásokhoz, nézzetek szét a növénytartóink között! 🙂 (Képek: pinterest.com)

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás