Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

NUD függesztékek, a színes kábelek forradalma

Engedjétek meg, hogy kicsit közelebbről is bemutassuk Nektek  NUD függesztékeket.

lamps_tie logo-small

A svéd Frinab cég által gyártott függesztékek mindegyike megrendelésre készül. Színes textilkábel, az egyik végén foglalat, a másik végén mennyezeti rózsa. Egyszerű a képlet ugye? És mégis milyen mutatósak.

A 3 méter kábel, amit a függesztékhez kapunk igen nagy teret enged a fantáziának, hogy hogyan is lógassa, csavarja, tekerje, vágja, masnizza az ember. Pláne ha többet is sikerül összehozni, vagy felszereljük néhány NUD kiegészítővel.

accessories

Tehetünk bele akár design izzót pl: Plumen, vagy egy egyszerű energiatakarékos, ledes, esetleg halogén izzót. Ahogy tetszik. A lámpa lelke a kábel és annak szemet kápráztató színei, amit Te magad választhatsz ki a jelenleg elérhető 45 színből.A foglalatok is variálhatóak. 

NUD-1

Létezi kerámia foglalattal fehér, fekete és arany színben.

fekete_beton_feher

A mi nagy kedvencünk a Base fantázia névre hallgató beton foglalat, ami igen egyedi hatást kelt a színes kábellel. Legújabb foglalatuk tömör réz és Aqau-nak keresztelték. Igen mutatós ez is.

header

Az áruházban jelenleg a ClassHome előre válogatott függesztékeit találjátok meg. Ha mást szeretnél ne habozz! Keress minket elérhetőségeinken és elhozzuk Neked!

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás