Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Nyári hangulat az otthonodban

Ugyan a nyár utolsó hónapjába léptünk -és talán tudat alatt épp ezért- arra gondoltunk, hogy kedvcsinálónak hozunk pár ötletet arról, hogy miként tudod a nyarat, nyári hangulatot az otthonodba csempészni. Szó lesz színekről, textilekről, dekorációról. 🙂
Tartsatok felünk, de ne feledjétek, hogy a saját egyéniségeteket kell belevinni a lakberendezésbe és nem az aktuális trendeket vakon követve kell újítani. Reméljük, az alábbi inspiráló ötletek segítenek neked inspirálódni és megvalósítani az elképzeléseidet!

Színek, színek, színek

e74823928414e47efb648556d5937d4d

Talán az egyik legfontosabb dolog, pláne az otthonod “nyáriasítása” során. Ez az az évszak, amikor a lehető legbátrabban kell bánnod a színekkel- legyen szó élénk árnyalatokról, színkombinációkról, szokatlan párosításokról. Ha nem mered egyszerre nagy felületen kipróbálni, akkor érdemes kicsiben kezdeni: pár élénk színű párna vagy épp függöny segít eldönteni, hogy az adott árnyalat mennyire illik hozzád, az otthonodhoz.
Légy merész!

Új kiegészítők

a75a5dd75a627b19fd1b7ede77b8702a

 

Hidd el, nem kell azonnal átfestened a falakat és kicserélni a komplett bútorzatot a lakásban- és pont ez a legjobb az egészben (amikor a meglévő adottságokat turbózod fel). Szóval, elég pár új kiegészítő, különleges színnel, formával. A fenti képen pl. Franta Ági lámpaburáját láthatod, ami nem csak hogy szép, hanem egyszerűen összeállítható és újrahasznosított papírból készült. Környezetvédelem, design, stílus, egyediség. Kell ennél több? 🙂

Valami új a falon

15ffa6ffc90ac067d7f3dbf8cf07fc3b

 

Nem, nem arról akarunk meggyőzni, hogy szezononként fesd át kedvedre a falakat. Sokkal inkább szeretjük a praktikus, különleges és időhatékony megoldásokat: ha elég szabad falfelületed van, bánj vele nagyvonalúan! Legyen a lakásod dísze; miért ne tehetnél rá sok, különleges, egyedi képet? Tessék: például gondoltál arra, milyen jól néznek ki a hullámok/vízfelületek/tengerpartok egymás mellett elhelyezve kisebb-nagyobb méretben? Nem kell megvenned, az a legjobb, ha a saját nyaralós képeidet teszed ki.

Indiánnyár a négy fal között

d24a4524b2524606b99a2d7260888192

A nyárról nem feltétlenül kell, hogy a kékes-vizes árnyalatok, az uszadékfa, vagy épp a tengeri csillag jusson az eszedbe. Ha közelebb állnak hozzád a meleg árnyalatok, a puhább textúrák, akkor ne félj használni ezeket a dolgokat: pár nagy textil, párnák minden méretben és mennyiségben, növények és máris kész az otthonod kis pihenő-oázisa. Egy hely, ahova ledőlhetsz olvasni, vagy ahol a gyerekek “sátrazhatnak”.

Keverd!

79ideas-colorful-inspiration

Bátran menj ellen a trendeknek. Vállald azt, ami neked tetszik: legyen ez a színek szokatlan párosítása, vagy épp a textúrák keverése, esetleg a -hivatalosan- egymástól elütő minták egy légtérben való elhelyezése 🙂 . A lényeg, hogy otthon érezd magad, és legyél bátor a lakberendezésben, hiszen a saját felségterületedről van szó.

Bízunk benne, hogy a fenti és a galériában található ötletek segítenek neked, hogy az otthonodba csempészd a nyár hangulatát- azt a hangulatot, amit neked jelent ez a csodás évszak.

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás