Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Plumen kreatívan

Ismeritek a Plumen design izzót? Nem?

Röviden csak annyit róla, hogy ez az első design energia takarékos izzó a világon! (ha bővebben szeretnél olvasni róla íme egy korábbi cikkünk itt)

Miért szeretjük? Mert szép:).

Eljött ez ideje, hogy közkincsé tegyünk néhány igazán kreatív megoldást, amit a Plumen izzóval elkövettek. 🙂

Az első nagy kedvencünk, amiben rögtön két kedvencünk találkozik Plumen izzó és Tord Boontje csodás rejtekerdős girlandja. Ezt imádjuk! Csodásan összepasszolnak a girland természetet megihlető indás, virágos motívumai, a szintén organikus formavilágú izzó tekercses íveivel.

Garland-by-Tord-Boontje-flat-pack-packaging

Plumen-001-and-Tord-Boontje-Garland-light-2

Plumen-001-and-Tord-Boontje-Garland-light

Következő versenyzőnk egy újabb design randevú szülötte: Plumen+Freyja Sewell csodás gyapjú burája a “HUSH shade”, mely meghitt puha hangulatot kölcsönöz és tökéletesen körbeöleli az izzót. A textil kábel használata csak fokozza a puha, meleg érzetet. Az egyszerű forma, pedig kiemeli a Plumen izzó egyedi alakját.

hushshade_img3

hushshade_img2

e41b9f0c863a2818f00f860da6bf547a

És következzen itt a végén, de annál nagyobb szeretettel a mi kis hazánkból egy rendkívüli páros: Plumen és frantAÁgi stAArlight burája! Nem is gondolná az ember, hogy milyen jól megfér egymás mellett a sok-sok szöglet és a sok-sok hajlat! Mi imádjuk! Sőt használjuk is! 🙂

VZS_8323

VZS_8326

VZS_8283

 

 

Reméljük Nektek is tetszenek ezek a szépségek! További inspirációkért kövessetek minket Pinterest oldalunkon is itt, vagy iratkozz fel blogunkra oldalt! 🙂

Forrás: www.plumen.com, www.freyjasewell.co.uk., www.classhome.hu

 

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás