Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Rend a gyerekszobában, élvezettel

Gyakorló szülők révén tudjuk milyen az, amikor a nap végén következik a rendrakás a gyerekszobában. Általában mi fáradtan próbálunk -valami rendmániás jó tündér módjára- utolsó erőnkkel elfogadható állapotokat varázsolni és átlátni a káoszon (meg belegondolni abba, hogy igen, pár perc alatt a helyére kerülnek a gyerek által leglehetetlenebb helyekre rakott gigantikus méreteket öltő játékhalmok és az elrejtett cuccok is előkerülnek…)

Szóval, arra gondoltunk, hogy megpróbálkozunk a lehetetlennel. Rend lesz a gyerekszobában, és nem csak este. Jöttek a gyakorlati ötletek, de gondoltuk, szétnézünk és hozunk -számunkra már bevált- tippeket.
Ez is volt a cél, meg az is, hogy velünk együtt  essetek gondolkodóba: vajon meddig volt rend ezekben az enteriőrökben? 😀
Viccet félretéve, tényleg használhatóak az alábbi inspirációk. Persze a “rendfaktort” különböző tényezők is befolyásolják, például az életkor… Mi legalábbis ezzel nyugtatjuk magunkat.
Szóval, jöjjenek az ötletek. Gyerekeknek is, meg kupis örökifjaknak is. 😉

Rend, azonnal.

 

Jó, oké, lehet, hogy túlzunk, de az alábbi pár ötlet tényleg elgondolkodtat: talán mégsem annyira veszett ügy ez a rend-téma. 🙂

 

Színesen, dobozosan

Ismerve a legkisebbeket (meg visszaemlékezve a gyerekkorunkra) tényleg igaz az, hogy minél színesebb valami, annál jobb móka használni, játszani vele.
épp ezért jó ötlet beszerezni nagy méretű, a gyerekek számára is könnyen mozgatható tárolókat, amiből ki-be lehet pakolni.

Beépítve

Gyanítjuk, hogy azok az emberek, akik az alábbi bútorokat tervezték, gyakorló szülők… Jó ötlet, ha olyan bútorunk van, ami számos lehetőséget rejt a játékok tárolására. 🙂

 

Kicsi befektetés, nagy rend

Vannak olyan megoldások is, amik nem kívánnak új bútorokat, csak a szülő leleményességére van szükség. Íme:

Szóval, tényleg reményteljes a helyzet. Lehet (nagyobb) rend a legkisebbek birodalmában. 🙂
Nektek van valami tuti tippetek? Ne habozzatok velünk megosztani akár itt kommentben, akár a facebook oldalunkon! 🙂
(a képeken szereplő gömblámpát itt tudjátok megvásárolni, a saját színösszeállításotokban is)

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás