Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Rendszerezés a gardróbban – minden a helyén!

Ismerős, amikor egy sietős reggel nem találod azt a ruhadarabot, kiegészítőt, amit pont aznap akartál felvenni? Amikor tudod, hogy valahol ott van a gardróbban, de mégsem kerül a kezed ügyébe?

Roppant bosszantó és nem is a legszebb látvány, amikor a ruhák közel sem a megszokott rendben sorakoznak a polcokon – úgyhogy épp ezért hoztunk egy kedvcsináló posztot a gardróbod/ruhásszekrényed rendszerezésére.

Rend a lelke mindennek

Egy jól átgondolt gardrób nem csak a szépérzékednek tesz jót, de rengeteg időt is megspórolsz vele a reggeli készülődésed során – nincs más hátra, mint logikusan felépíteni és átgondolni, mire is van szükséged a ruháid tárolásához.

rendszer_gardrobe

Ha lehet, vállfára

Sokkal könnyebb a ruhákat átlátni, ha vállfára vannak téve: egész biztosan nem gyűrődnek így, és nem halmozol hatalmas tornyokat sem (amik egyébként előszeretettel dőlnek le) pólókból, nadrágokból.

Lehetőség szerint érdemes szezon, és szín szerint elhelyezni őket- így már fejből tudni fogod, hogy miért, hova kell nyúlnod.

vállfa_gardrobe

Cipőmizéria

Igen, a cipők. A legnagyobb rendetlenséget és káoszt tudják okozni, ezért mi a dobozban való tárolásukat szeretjük – akár egy fotóval a cipőről a dobozon, hogy még könnyebben elő tudd kapni azt, amelyiket fel szeretnéd venni.

cipo_grdrobe

Az apróságok

Az alsóneműknek, zokniknak, apró ruhadaraboknak még mindig a fiókban van a legjobb helyük, ahol szintén könnyen alakulhat ki átláthatatlan textiltenger – ennek megoldására használj elválasztókat, apróbb kosarakat. Hidd el, sokkal rendezettebb és letisztultabb lesz az összkép. ☺

kieg_gardrobe

És ha nincs gardróbod?

Akkor sincs semmi baj! Egy kis kreativitással butikszerű hangulatot tudsz varázsolni otthon – úgy, hogy nem lesz zavaró (sőt!) a publikus ruhatárolás.

butik_gardrobe

Reméljük a fenti ötletekkel meghoztuk a kedvedet egy kis változtatáshoz rendszerezéshez… ☺

Ha további ötletekre vágysz, pillants rá Pinterest oldalunkra! És iratkozz fel Értesítőnkre, hogy az egyedi ajánlatainkat első kézből megkaphasd!:)

 

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás