Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Stílusos karácsonyfák másképp

Formabontó karácsonyfákat hozunk Nektek ezúttal – a megszokott, mű/élőfenyőn jóval túlmutatnak ezek a műremekek, színük, formájuk, anyaguk, ötletük miatt.
Nézzük, hogy milyen karácsonyfa-alternatívák pattantak már ki a designerek fejéből!

 

Színesen

Egyre többször találkozunk színes műfenyőkkel. Az egészen gagyitól a láthatóan jó minőségűig minden kategóriában létezik már. Nekünk ez a két kedvencünk, formájában tényleg fenyő, az ezüst és fekete szín pedig jól kombinálható többféle árnyalatú dísszel is.

 

 

Újrahasznosítva

Újrahasznosítás alatt most nem azt értjük, hogy vízkeresztkor a fát felhasogatjuk, hogy legyen mit tenni a kandallóban ropogó tűzre… Sokkal inkább arra, hogy néhány környezettudatos designer gondolt egy merészet, és fa/kartonpapír segítségével újraértelmezte a karácsonyfa fogalmát.

 

 

 

Kis helyre, kis fa. Különlegesen

Szeretnél ünnepi hangulatot varázsolni az irodába, esetleg az otthonod kisebb helyiségeibe? Akkor neked valóak az alábbi ötletek: kis helyre designerfát!

 

 

Játékosan


Ez az ünnep nem feltétlenül kell, hogy a komolyságról szóljon. Elő a gyermeki képzelőerővel és kreativitással. Az ilyen fákat bátran lehet cicomázni, érdekes díszeket használni.

 

 

Formásan, ahogy eddig csak kevesen tették…

Igen, szokatlan. Nagyon-nagyon szokatlan. Mit szólnál hozzá, ha ilyen fa várna otthon? 🙂

Elvonatkoztatva a klasszikus megoldásoktól, ezeknek a karácsonyfáknak a megálmodói tényleg mertek egy merészet gondolni. És milyen jól tették!

 

 

Jöjjön a zárszó: A mi tippünk

Szeretjük a természetes anyagokat, így a fa különösen közel áll a szívünkhöz. Meg a gömblámpák is. Szőke Gábor Miklós formabontó, újrahasznosított faanyagból készült fái nemcsak, hogy szépek, hanem minden környezettudatos, kortárs művészetet kedvelő embernek erősen ajánlott. 🙂 Hogy még ünnepibb legyen a hangulatuk, akkor öltöztessétek fel őket saját gömblámpa válogatással! 🙂

 

20

Ráadásul az ünnep múltával is otthonos éke marad

19

100% hangulat:)

 

 

 

 

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás