Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Stílusról, személyiségekről árulkodó ízek

Ha nyár, akkor fagyi. Hála a szicíliai emberek kreativitásának (hiszen ők találták fel a fagylaltot) ez a nyári hűsítő számtalan ízban létezik, így mindenki válogathat kedvére, attól függően, hogy milyen ízvilágot szeret, mennyire kísérletezőkedvű vagy épp milyen a hangulata az adott pillanatban.

Gondoltunk egy merészet, és arra jutottunk, hogy összekötjük a fagylaltok szín- és ízvilágát különböző hangulatú és színvilágú enteriőrökkel- kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek mennyire passzolnak egymáshoz (úgyhogy ne kíméljetek bennünket a kommentekkel). De a sztori itt még nem ér véget- a kérdések segítségével szeretnénk téged közelebb hozni magadhoz- nem tipikus önismereti tesztről van szó, sokkal inkább arról, hogy elgondolkodj a válaszaidon… 🙂

Tegyük fel, hogy képzeletben elmész egy valós, vagy épp kitalált kedvenc fagyizódba. Ha ez Provance-ban van egy kis kézművesfagylaltozóban, akkor oda, ha New York-ban, akkor oda, ha pedig épp Szentendrén, akkor oda.

Az alábbi fagylaltok közül tudsz választani:

Melyiket választanád most, az adott pillanatban?

Vegyük sorra:

Duplacsoki: klasszikus ízvilág, a gyerekkorunkat idézi, krémes-édes ízvilágával és telt színével pedig egy igazi endorfinbomba. Szeretsz nosztalgiázni?

Eper: Ismét egy jól bevált íz, a csoki mellett egészen biztosan evett már mindenki eperfagyit. Te mikor kóstoltad utoljára? Milyen emlék ugrik be róla? Az eperfagyit minden bizonnyal szereted, ha fontosak számodra az állandó dolgok és az emlékek.

Fahéjas-mézes vanília: Ízvilágát tekintve különleges, téli hangulatot idéző finomság, amit nyáron is jóízűen elfogyaszthatsz- a méz karaktere és a fahéj íze együtt mindenképpen elgondolkodtató, figyelemreméltó. Szerinted ízlene neked ez a különlegesség? Melyik életkorhoz passzol leginkább véleményed szerint?

Kókusz-mandula: különleges párosítás, a kókusz íz gyakori, de a mandula abszolút újdonságnak számít- mindenképpen kiegészítik egymást a karakterükkel. Szeretsz kísérletezni? Kedveled a különlegességet?

Levendula-rózsa: szeretjük a kreatív dolgokat. Te is? Akkor hogy állsz a nem klasszikus alapanyagokból készült fagylalthoz? Megkóstolnád, vagy pedig ez már túl sok neked? Nyitott vagy az újdonságokra, vagy inkább maradsz a jól bevált, megszokott dolgoknál?

Mango-lime: gyümölcsfagylalt, vagy inkább sorbet- alig van benne cukor, és tejmentes. Csupa gyümölcs, szín, és íz. Szereted az egészséges dolgokat, vagy ez számodra részletkérdés? Miért döntesz emellett a fagyi mellett? A színe vonz, a várható íze, vagy az, hogy egészséges édesség?

Csokis menta: jó pár éve megjelent, mégis még mindig két táborra osztja a fagylaltok kedvelőit. Vagy szereted, vagy ki nem állhatod. Mennyire vagy a végletek embere? Mennyire számít mások véleménye?

Mogyoró: kedves, különleges, nem hivalkodó ízével korosztálytól függetlenül lehet kedvenc. Mit juttat eszedbe ez a játékos íz?
Szeder: Ismét csak kedvezünk a gyümölcs-fanoknak. Intenzív íze és színe mindenképp figyelemfelkeltő. Te hogy érzed magad, ha minden szem rád szegeződik? Magabiztossá tesz, vagy inkább kellemetlen érzés?

Zöldtea-kókusz: Mint ahogy már fentebb is írtuk, a kókusz nagyszerű társa lehet gyengéd lágyságával egy karakteresebb íznek. A zöldtea gyengéd határozottsága abszolút jól kijön a kókusz finomságával.
Mennyire fontos számodra az emberi kapcsolataidban a harmónia és a temperamentum?

Reméljük, a fenti játékos kérdőív segítségével nem csak a fagyihoz hoztuk meg a kedveteket, hanem az őszinte válaszaitokkal segítettünk abban, hogy jobban megismerjétek magatokat, a világotokat.
Most pedig jöjjenek a fagyikhoz passzoló enteriőrök! 🙂

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás