Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Tavaszváró hangulatban

Minden jel arra mutat, hogy valóban közeledik a jó idő: a madarak elkezdtek csicseregni, már találkozhatunk rovarokkal, és még a levegőnek is egészen más illata van.

De mi a helyzet az otthonoddal? Készen áll a tavaszra?

Pont most jött el az ideje, hogy a téli szürkeséget felváltsák a tavasz színei: frissességet, üdeséget, és vidámságot csempészhetünk segítségükkel a belső terekbe is; a színfoltok felvidítanak, és segítenek hangolódni a tél végére, a természet ébredésére.

hellotavasz

Színek, színek, pasztellszínek

Milyen színek, árnyalatok jutnak eszedbe a tavaszról? A zöld ezerfélesége? A pasztell virágszínek? Az ég üde kékje? Bátran csempészd a neked kedves, friss, tiszta színeket az enteriőrbe: egy-egy párna,  kép, vagy épp tavaszi színekben pompázó gömblámpa egészen más, üde hangulatot fog kölcsönözni az otthonodnak.

szinek (1)

Növények, odabent

A megszokott-szeretett szobanövények mellé szerezz be pár, tavasszal nyíló hagymás növényt is – segítségükkel igazi tavasz-szigeteket hozhatsz létre, az illatuk pedig tényleg azt üzeni, hogy menthetetlenül itt a jó idő.

hagymas

Csak természetesen!

Ha már úgyis a természet ébredését ünnepeljük, miért ne tehetnénk ezt természetes anyagok segítségével, felhasználásával? A gömblámpáink például 100% pamutból és rizskeményítőből készültek, de agyagcserepek, virágzó faágak, természetes, színes szövetek még inkább növelik az egyszerű, letisztult hangulatot a lakásban.

dbl

Lélekben is

A tél beköszöntével a tavasz lelkileg is felüdíti az embert: tele leszünk energiával, célokkal, tervekkel. A természet éledése erősen kihat ránk mentálisan is. Téged mi inspirál? Helyezz el olyan gondolatokat magad körül, amik még közelebb visznek a céljaid eléréséhez. J

feliratok

 

Ahogy láthatod és érezheted, a tavasz nem csak kint bontogatja a szárnyait…

Kövess minket a Facebook oldalunkon is, ahol nap mint nap hasonló inspiráló ötletekkel találkozhatsz! J

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás