Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tegyünk közösen a veszélyeztetett fajok mgementéséért!

Tegyünk közösen a veszélyeztetett fajok mgementéséért!
A LOQI márka és a National Geagraphic kollaborációjából született design táskákkal most te is tehetsz a veszélyeztett állatfajok védelméért!

A LOQI márka főleg múzeumi és design táskáiról vált híressé. Mintáik között nem csak kiemelkedő kortás grafikusok munkái hanem kalsszikus festmények reprodukciói is szerepelnek. Idén nem kisebb célt tűztek ki maguk elé, mint azt, hogy a National Geographickal közösen készítenek egy új sorozatot, melynek bevételéből a veszélyezett állatfajok kutatásával foglakozó tudósokat támogatnak. A képeket a méltán híres Joel Sartore készítette, aki kifejezetten veszélyeztett, a kihalás szélén lévő állatok fotózásával fogalakozik. A minták igazán színesek és egyediek lettek! Csodálatos állatportrék és közeli tollmintázatot mutató minták is bekerültek a kollekcióba.

A LOQI bevásárló táskák nem csak gyönyörűek, de roppant praktikusak is! 30 kg-ot is elbírnak és a legszigorúbb ÖKO-text minősítésű anyagból készülnek. Starpabíróak, időtállóak és szemet gynyörködetőek!

Válassz az új LOQI x NATGEO kollekcióból, támogass vele kutatókat és használd újra és újra és újra!