Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Téli kuckók a lakásban

Elmúltak az ünnepek, azonban még messze a tavasz és bár most nem a szokásos, fázós téli napokat éljük, a melegre még sokat kell várni. Ilyenkor nincs is jobb, mint egy csésze forró kakaóval, kávéval, vagy egy finom forralt borral behúzódni egy jó kis meleg kuckóba és olvasni, szundikálni, vagy csak nézni a téli tájat.

Mai cikkünkben erre a témára gyűjtöttünk össze néhány ötletet, hogyan alakíthatsz ki némi fantáziával vagy jó helykihasználással barátságos kis elvonuló sarkokat, téli kuckókat a lakásban.

14 (1)

 

Ezeket a kuckókat akár saját kézzel is elkészíthetjük, néhány használaton kívüli lécből, vagy bútorlapból, vagy egy ágy átalakításából.

deszka_télikuckó

 

Kellemes sarkokat kialakíthatunk olyan helyeken is, amelyeket csak kevéssé használunk.

helyek_telikucko

Lehet ez egy zug akár a lépcső feljárónál, de akár beépíthetjük és ötletesen kihasználhatjuk az ablak melletti, előtti üres tereket is.

lepcso_telikucko

A jó kuckó kellékei: meleg takaró, sok-sok párna és hangulatos fények, vagy egy nagy ablak, amelyen keresztül lehet gyönyörködni a hóesésében.

parna_telikucko

 

Ezen kívül ha van egy kényelmes verandánk, vagy egy hangulatos kis kertünk, megfelelő mennyiségű és vastagságú takaróval akár a természetben is élvezhetjük testközelből a téli friss levegőt.

terasz_telikucko

 

Ha érdekel, hogy hogyan teheted még hangulatosabbá a téli kuckódat, vagy az otthonodat, akkor olvasd el korábbi cikkünket, vagy inspirálódj Pinterest vagy Facebook oldalunkról.

 

Képek forrás: Pinterest

 

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás