Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

GLS futárszolgálat

15000 Ft felett ingyenes

Átvétel üzletünkben

ingyenes

A 4Ocean karkötők megvásárlásábcal hozzájárulsz, hogy kb fél kiló szemetet eltávolítsanak a világtengerek valamelyikéből!

2 szörfös fiú, Alex és Andrew- akik megelégelték, hogy szörfözés közben folyton csak szemétbe botlanak- megalapították a 4Oceant. Küldetésük nem más, mint hogy megtisztítsák az óceánokat és partjaikat a mérhetetlen mennyiségű szeméttől. Mára már nem csak lelekes önkéntesek segítik munkájukat, hanem halászhajók is csatlakoztak programjukhoz.

Csatlakozz te is a mozgalomhoz, minden megvásárolt karkötő után kb fél kiló szemetet tudnak kihalászni az óceánokból illetve a partokról.

Típus:  4Ocean a Nagy-korallzátony  megmentéséért! A megvásárolt karkötőből származó bevétel egy részét a 4Ocean a The Great Barrier Reef Foundation   szervezetnek adományozza, akik a Nagy-korallzátony megmentéséért dolgoznak, így támogatva munkájukat.

 

Design: uniszex

Anyaga:

  • gyöngyök-100% újrahasznosított üveg
  • zsinór-100% újrahaszosított PET palack. RPET
  • 1db rozsdamentes acél 4Ocean charm

Mérete:

  • Állítható méretű
  • kb. 5-12.7 cm közti átmérő

 

4Ocean karkötő – Nagy-korallzátony limitált kiadás

6 000 Ft

A 4Ocean karkötők megvásárlásával hozzájárulsz, hogy kb fél kiló szemetet eltávolítsanak a világtengerek valamelyikéből! 100%-ban újrahasznosított anyagból készült ámogatói termék. Tegyünk együtt a Föld vizeinek tisztaságáért! Bővebben

Elfogyott

Megosztás Megosztás Megosztás Megosztás
Megosztás Megosztás Megosztás Megosztás

Vásárolj kockázatmentesen! 1 év teljeskörű garanciát vállalunk erre a termékre és 14 munkanapig visszaküldheted a terméket ha nem nyeri meg a tetszésed!

Kérdezz minket a termékről!Kérem az egyedi ajánlatokat és tartalmakat!

Teljes Név
Email cím