Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

GLS futárszolgálat

15000 Ft felett ingyenes

Átvétel üzletünkben

ingyenes

A LEDR mozi világító szövegdobozzal kedves üzeneteket írhatsz ki, melyet kellemes led-es világítás tesz retro érzetűvé. Akár minden nap variálhatod inspirációs gondolataidat, vagy üzenhetsz szeretteidnek. A Light Boxok elemről és hálózatról is működtethetőek. A csomag tartalmaz egy USB kábelt, mely segítségével akár saját telefontöltőddel is működtetdheted.

A csomagban találsz egy szett betű és szimbólum készeltet, mely 72 betűt és 13 szimbólumot tartalmaz, és egy USB kábelt az adapteres töltéshez.

A termék működtetéséhez 3 db AA ceruzaelem szükséges vagy egy egyszerű telefontöltő, melyel a mellékelt USB kábel csatlakoztatható.

Használata:

A terméken található három sínbe tudod a betűket és szimbólumokat becsúsztatni.

A terméket tartsd vízszintesen, hogy ne csússzanak ki a betűk, majd állítsd ki bárhová, vagy akaszd fel a doboz hátulján található akasztók segítségével.

 

 

 

LED Cinema Lightbox világító szövegdoboz A6-es méret

3 990 Ft

Méret: Hosszúság: 15cm Szélesség: 11cm Magasság: 4,5cm Anyaga: Műanyag Csomag tartalma: világító szövegdoboz, karakter készlet, USB kábel Bővebben

Válassz terméktípust!

Megosztás Megosztás Megosztás Megosztás
Megosztás Megosztás Megosztás Megosztás

Vásárolj kockázatmentesen! 1 év teljeskörű garanciát vállalunk erre a termékre és 14 munkanapig visszaküldheted a terméket ha nem nyeri meg a tetszésed!

Kérdezz minket a termékről!Kérem az egyedi ajánlatokat és tartalmakat!

Teljes Név
Email cím