Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18
Akció!

GLS futárszolgálat

15000 Ft felett ingyenes

Átvétel üzletünkben

ingyenes

A Studio Snowpuppe 2010-es megalapítása óta arra törekszik, hogy a lehető legmagasabb minőségben szolgálja ki a felhasználókat. Színes, bohókás és mégis stílusos lámpáikkal a vidámságot és egyediséget szeretnék belopni az otthonokba. Bátran használhatod a gyerekszobában, de a nappalidban vagy az étkező asztal felett is jól mutat. A hajtogatásoknak köszönhetően a fény különbözőképpen világítja át a búrát.

A Snowpuppe lámpák egyetlen darab FSC minősítésű papírból hajtogatással készülnek. Az egyedülálló formát minden egyes darabnál kézi munka hozza létre.

A lámpákhoz LED vagy energiatakarékos izzót használj!

Az ár tartalmazza a búrát és a hozzá tartozó 3 m-es textil kábelt, a végén porcelán foglalattal és mennyezeti rózsával. Stílusban hozzá illő mennyezeti rózsa itt vásárolható.

 

Studio Snowpuppe CHESTNUT lámpa vörösréz

28 950 Ft 14 475 Ft

Technikai információk: Méretek: átmérő: 28 cm magasság: 18 cm textilkábel fehér: 3 m Anyagok: lámpabúra anyaga FSC minősítésű papír textilkábel porcelán foglalat műanyag mennyezeti rózsa A lámpához ajánlott izzók: Energia takarékos izzó max 11W (60 W-os hagyományos izzónak felel meg) LED izzó max 11 W (kb 60 W-os hagyományos izzónak felel meg) Bővebben

Válassz terméktípust!

thumbnail
Megosztás Megosztás Megosztás Megosztás
Megosztás Megosztás Megosztás Megosztás

Vásárolj kockázatmentesen! 1 év teljeskörű garanciát vállalunk erre a termékre és 14 munkanapig visszaküldheted a terméket ha nem nyeri meg a tetszésed!

Kérdezz minket a termékről!Kérem az egyedi ajánlatokat és tartalmakat!

Teljes Név
Email cím