Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

GLS futárszolgálat

15000 Ft felett ingyenes

Átvétel üzletünkben

ingyenes

Újabb egyedi termékkel bővül a ClassHome kínálata. A Goodnight light lámpái nem csak trend teremtőek, de roppant hangulatosak is. Nem hiányozhatnak sem egy ultra modern, sem egy klasszikus otthon polcáról sem. Gyerekszobában éjjeli fényként funkcionálnak. Szoborszerű megjelenésükkel pedig igazi központi elemként jelenhetnek meg akár a nappaliban is!

A katusz lámpát a “füge kaktuszról” mintázták és annyira jól sikerült, hogy meghökkentően életszerű! Ha szereted az “urbánus kertész” stílust, nem hiányozhat a Te otthonodból sem.

A dizájner Eva Newton a Jardin des Plantes párizsi fűvészkertből , a mexikói Frida Kahlo kertből és később saját spanyolországi kertjéből inspirálódott, amikor megalkotta ezt a lámpát. Lenyűgözte őt a kaktuszok egyedisége és színkombinációi. Ő a saját konyhájában az élő kaktuszai közé is elbújtatott egy kaktusz lámpát.

Törhetetlen: vinylből készült  .
Biztonságos: nem bocsát ki hőt, köszönhetően a LED technológiának.
Környezetbarát: alacsony energiafogyasztású.
Nyugtató: kiváló minőségű, lágy fényt ad.
Egyszerű használat: csatlakoztasd és kapcsold be!

Te hová tennéd? 🙂

 

 

 

 

 

“The Cactus Lamp” Kaktusz lámpa menta Goodnight light

30 500 Ft

Anyaga: Vinyl Készült: Kézzel készült Spanyolországban Energiahatékony: Hosszú élettartamú és alacsony energiafelhasználás A LED-technológia Méretek: 38x28x17cm Jellemzők: CE minősített LED-es lámpatest. 100V / 240V AC 50-60 Hz. Fényerő:  150 lumen, 12V 2,5 watt. LED élettartama akár 50.000 óra. Bővebben

Elfogyott

Megosztás Megosztás Megosztás Megosztás
Megosztás Megosztás Megosztás Megosztás

Vásárolj kockázatmentesen! 1 év teljeskörű garanciát vállalunk erre a termékre és 14 munkanapig visszaküldheted a terméket ha nem nyeri meg a tetszésed!

Kérdezz minket a termékről!Kérem az egyedi ajánlatokat és tartalmakat!

Teljes Név
Email cím