Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

GLS futárszolgálat

15000 Ft felett ingyenes

Átvétel üzletünkben

ingyenes

Újabb egyedi termékkel bővül a ClassHome kínálata. A Goodnight light lámpái nem csak trend teremtőek, de roppant hangulatosak is. Nem hiányozhatnak sem egy ultra modern, sem egy klasszikus otthon polcáról sem. Gyerekszobában éjjeli fényként funkcionálnak. Szoborszerű megjelenésükkel pedig igazi központi elemként jelenhetnek meg akár a nappaliban is!

A Földközi-tenger romantikája, a tiszta vonalak, a víz szeretete a vakító fehérség és a hajózás inspirálta ezt a letisztult formát.

A dizájner Lorena Canals nosztalgikus hangulatú lámpája, a tengerről, a vízpart és strandok hangulatáról szól. Ki ne játszott volna gyerekként papírhajóval a strandon? Ez az életérzés jelenik meg a papírhajó lámpában, mely nem csak gyerekeknek szól. A dizájner maga is használ egyet saját nappalijában a kagylógyűjtemánye mellett.

Törhetetlen: vinylből készült  .
Biztonságos: nem bocsát ki hőt, köszönhetően a LED technológiának.
Környezetbarát: alacsony energiafogyasztású.
Nyugtató: kiváló minőségű, lágy fényt ad.
Egyszerű használat: csatlakoztasd és kapcsold be!

Te hová tennéd? 🙂

 

 

 

 

 

“The paperboat lamp” Papírhajó lámpa lámpa fehér Goodnight light

27 500 Ft

Anyaga: Vinyl Készült: Kézzel készült Spanyolországban Energiahatékony: Hosszú élettartamú és alacsony energiafelhasználás A LED-technológia Méretek:32×16 cm Jellemzők: CE minősített LED-es lámpatest. 100V / 240V AC 50-60 Hz. Fényerő:  150 lumen, 12V 2,5 watt. LED élettartama akár 50.000 óra. Bővebben

27 500 Ft

27 500 Ft
Megosztás Megosztás Megosztás Megosztás
Megosztás Megosztás Megosztás Megosztás

Vásárolj kockázatmentesen! 1 év teljeskörű garanciát vállalunk erre a termékre és 14 munkanapig visszaküldheted a terméket ha nem nyeri meg a tetszésed!

Kérdezz minket a termékről!Kérem az egyedi ajánlatokat és tartalmakat!

Teljes Név
Email cím