Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Ti mondtátok! – Vásárlói visszajelzések

Valljuk be, még mindig sokan tartanak kicsit az online üzletektől- kezdve a szállítástól a fizetésig, az adathalászaton át sok minden megfordul a leendő vásárlók fejében. Lakberendezési webáruházban pedig mindemellett az is felmerül bennünk, hogy mennyire jó a minősége az eladni kívánt portékának és hogy illeni fog-e valójában a lakásba az adott termék vagy sem?…. No, ma erről fog szólni a fáma! 🙂

Számunkra nagyon fontos, hogy olyan termékeket és kiszolgálást biztosítsunk nektek, amilyet magunknak kívánunk (töredelmesen bevalljuk itt és most, hogy a termékeink csaknem egésze megtalálható a mi otthonunkban is- a gyerekszobától a teraszon át a konyháig, mindenütt van valami ClassHome-os, tehát élesben is teszteljük a cuccainkat… 🙂 ). A termékeink természetesen csak prémium minőségűek lehetnek, folyamatosan kutakodunk. keresgélünk, hogy egyedi, élvezetes, design lakberendezési kiegészítőket tegyünk elérhetővé a számotokra, amiket természetesen a legjobbak közül választunk ki (Ezt is bizonyítja, hogy több termékünk is nemzetközi, és hazai formatervezési díjjal büszkélkedhet.) De nem elég ez a tudat: ennél jóval fontosabb a visszacsatolás: az, hogy a vásárlóink hogyan látnak bennünket és mi a tapasztalatuk a tőlünk vásárolt tárgyakról.

Jöjjön tehát néhány vásárlói vélemény, képekkel!

10487674_800822763302568_791002086_n

“A Haboo puffot karácsonyi ajándékként rendeltem és nagy sikert aratott a meglepetés.

A megrendelést megelőzően telefonon készségesen válaszoltak kérdéseimre, és a webáruházas rendelés is egyszerű és egyértelmű volt.

A puffot a kályha mellett tartjuk, így kényelmesen ücsöröghetünk a tűz melegénél, de már vendégeink is megszerették, szívesen kucorodnak rá. A puff meglepően könnyű és anyaga időtállónak tűnik.

Az otthonunk dísze, melyet a mellékelt képek is bizonyítanak.” Anikó

bhp_5232

 

“Mind nekem, mind a gyerekeknek, akik a szobájukba kapták a puffokat, nagyon tetszenek ezek a kiegészítők.
Esztétikailag és praktikus szempontból is nagyon illenek egy lányszobába, persze nem csak oda…:)) Méretéből adódóan könnyedén elhelyezhető és áthelyezhető, így könnyedén elfér az ágy mellett, de átvihető a nappaliba plusz ülőalkalmatosságnak, ha sok a gyerek és filmet szeretnének nézni. A színvilágot külön kiemelném, nekem személy szerint mindegyik tetszik, nagyon jól megválasztott színek.
Összességében tehát nagyon pozitív tapasztalatokat tudok Önökkel megosztani, és nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra.
A webáruház kitűnően működik, nagyon meg voltam elégedve, külön köszönet a második vásárlásnál kapott kedvezményre!” Henriette

DSC_0212

“Nagyon szeretjük a puffot, nagyon beleillik a lakásunkba!

Kisfiam szereti görgetni ide-oda,felmászni rá,átfeküdni rajta,meg csak úgy szimplán ráülni is tökéletes!” Ágnes

 

“Minden rendben ment, csak ajánlani tudlak Benneteket másoknak is, főleg a vidékieknek! A megrendelt termék pár nap alatt megérkezik, megszűnik a “hogy szállítsam haza” probléma!  Nagyon elégedett vagyok a minőséggel is, nem okoztatok csalódást, köszönöm szépen! Ez volt az első vásárlásom, de azt biztosan állíthatom, hogy nem az utolsó!  További sikerekben gazdag, kellemes munkát és még több vevőt kívánok!” név nélkül

 

Köszönjük a pozitív visszajelzéseket! Sőt köszönjük a bármilyen visszajelzést, hiszen ezekből tanulunk, és tudjuk tovább tökéletesíteni szolgáltatásainkat.

 

Reméljük, hogy téged is hamarosan az elégedett vásárlóink között köszönthetünk!

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás