Üzletünk címe: 1074 Budapest, Dohány utca 26
+36 1 614 4865 H-P: 11-20 Sz: 11-19 V: 12-18

Zuhanyozz a természetben – otthon

Tusolók természetesen – ahol jó lenni

Feltöltődni, relaxálni, természetesen érezni magunkat; a fürdőszoba nemcsak a tisztálkodás helyszíne, hanem annál sokkal több (jó esetben): egy hely, ahol magad vagy, ahol kikapcsolhatsz és pihenhetsz. A jó fürdőszoba és benne a tusoló – ami a te stílusodat tükrözi – a funkcionális dolgok mellett erre hivatott.

Mi, a ClassHome csapata előnyben részesítünk mindent, ami természetes. Egy kis fa, kő, esetleg növény hihetetlen változásokat tud előidézni az enteriőrökben, ha jól megválogatott helyre kerül… Úgyhogy a téma adta magát (pláne, hogy március 22. a Víz Világnapja), tehát hoztunk nektek néhány olyan ötletet, ami a fenti két dologhoz passzol: természet a fürdőszoba egy különleges szegletében, a tusolóban.

shower_outside_cool_nature

Kisebb-nagyobb átalakításokkal

Tegyük fel, nem vagy olyan szerencsés helyzetben, hogy folyami kavics díszítse a zuhanytálcádat,  vagy esetleg régi, rusztikus gerenda legyen a polc a fürdőszobában…Ha esetleg nyakadon van egy lakásfelújítás, akkor javasoljuk, hogy tudatosan tervezd meg az ilyen nagyobb átalakításokat: természetes anyagok ugyan jól mutatnak ad abszurdum a modern környezetben is, de könnyen mellé lehet lőni, ha nem a megfelelő, egymáshoz passzoló textúrákkal tervezel.

Apróságok

Egy jól megválasztott növénytartó, egy különleges dekoráció, fa kiegészítők a zuhanyfülkében… Arra figyelj, hogy lehetőleg több természetes anyagot használj egyszerre – pláne, ha apró dekorációk – a hatás így természetesebb, egyszerűbb, „magától értetődőbb” lesz.

vv2

Növények

Ha szeretnél élő növényeket a zuhanyzó környékén (esetleg benne), akkor mindenképp vedd figyelembe ennek a térnek a sajátosságait: mennyire párás? Van-e természetes fény, vagy csak mesterséges? Ennek megfelelően válassz, hogy ne csak te, hanem a zöldek is jól érezzék magukat odabent. ☺  A növénytartó kiválasztása is lényeges- mi kifejezetten ajánljuk a vertikálisan, falra felhelyezhető tartókat. Egyedi, különleges, természetes benyomást kelt. És még helytakarékos is. ☺

vv3

Kavicsok bárhol, bármikor

Gyerekkorunk nyarait idézik a nagy, gömbölyded kavicsok, amik a nap melegétől szinte égették a talpunkat, miközben rajtuk sétáltunk (és még a lúdtalpunknak is jót tett! ☺ ) ezeket a kerek, természetes csodákat már nemcsak a folyópartokon találjuk meg, hanem egyre több fürdőszobában is: sokoldalúan felhasználhatók és vélhetően nincs jobb – tapasztalat – egy ilyen kavicsokkal kirakott zuhanyzóban felfrissülni.  Kisebb-nagyobb felületeken egyaránt jól mutatnak, pláne, ha a környező textúrák is kiemelik – arra figyelj, hogy lehetőleg puritán, letisztult legyen mellette a fürdőszoba többi felülete.

vv4

Fa, a kuriózum

Valljuk be, a fa nem a legáltalánosabb anyaga a fürdőszobáknak. Pláne nem a zuhanyzónak. Pedig megfelelő kezeléssel nem árt neki a pára és ugyanolyan tartós lesz, mint a többi anyag. Ha tehát szeretnéd, hogy az összhatás még természetesebb legyen, bátran használd: akár polcként, vagy burkolatként is csodásan tud mutatni.

vv

Csak természetesen

Szóval, bátran ajánljuk a fent említett anyagok használatát- garantáltan természet közeli élmény lesz a tusolással töltött idő. ☺

vv5

 

Hamarosan még több olyan fürdőszobát mutatunk be, amelyekben legszívesebben órákat töltenél el;)

Ne feledjétek: Ne folyassátok a vizet feleslegesen, maradjon belőle minden élőlénynek!!!!

Még több inspiráló ötletet és képet találtok a Facebook oldalunkon. Ha pedig ötletes növénytartót szeretnél a fürdődbe nézz körül itt. Kövessetek minket ott is!

fotók: robertfinkelstein.wordpress.com, Pinterest

 

 

Megosztás

Megosztás Megosztás Megosztás